راه اندازی خط تولید لوله برق + سرمایه و درآمد تولید لوله برق

راه اندازی خط تولید لوله برق + سرمایه و درآمد تولید لوله برق

بسیاری از افراد قصد راه اندازی خط تولید لوله برق را دارند و سوالات زیادی برایشان بوجود می‌آید. سوالاتی نظیر درآمد تولید لوله برق چقدر است؟ چقدر سرمایه برای تولید لوله برق نیاز است؟ هزینه های ماهیانه کارخانه تولیدی لوله برق چقدر است؟ و … ما در این مقاله قصد داریم به صورت تخصصی در مورد درآمد تولید لوله برق و هر چه که برای راه اندازی خط تولید آن وجود دارد صحبت کنیم. با ما همراه باشید تا جواب تمامی سوالات خود را بدست آورید.

مراحل راه اندازی خط تولید لوله برق

شما برای راه اندازی این خط تولید نیاز به موارد زیادی دارد. پروسه تولید در ایران ممکن است کمی دشوار و هزینه بر باشد ولی اگر به صورت اصولی تمامی امور را انجام دهید مطمئن باشید که موفق خواهید شد. در حال حاضر شما برای راه اندازی خط تولید لوله برق در ایران باید موارد زیر را تهیه کنید:

  1. مشخص کردن تولید نوع لوله برق
  2. خرید دستگاه و خط تولید لوله برق
  3. شناخت تامین کنندگان مواد اولیه
  4. اجاره یا خرید سوله و کارگاه
  5. استخدام کارگران ماهر
  6. شروع تولید و فروش

به صورت کلی شما باید این شش مرحله را برای راه اندازی خط تولید لوله برق خود انجام دهید تا بتوانید فعالیت خود را به بهترین شکل ممکن شروع کنید. توجه داشته باشید که درآمد تولید لوله برق شما کاملا بستگی به این شش مرحله دارد. بنابراین اجازه دهید در خصوص تک تک این موارد به صورت تخصصی صحبت کنیم.

1- مشخص کردن تولید نوع لوله برق

راه اندازی خط تولید لوله برق + سرمایه و درآمد تولید لوله برق

در حال حاضر انواع مختلفی از لوله برق داخل بازار ایران وجود دارد که افراد نسبت به تولید آنها اقدام می‌کنند. شما زمانی که قصد راه اندازی خط تولید لوله برق را داشته باشید باید در ابتدا نوع لوله برقی که قصد تولید آن را دارید مشخص کنید. در حال حاضر لوله برق هایی که در ایران تولید می‌شوند و بازار فروش بالایی دارند عبارت اند از:

  • لوله برق پلی امید
  • لوله خرطومی برق پلی امید
  • لوله برق نسوز PVC خم گرم
  • لوله خرطومی برق نسوز PVC
  • لوله برق نسوز UPVC خم سرد
  • لوله برق پلی اتیلن

این لوله های برق را شما می‌توانید برای تولید انتخاب کنید. هر کدام از آنها مخاطب های خاص خود را دارند و شما باید مشتری های هر یک از این لوله ها را پیدا و جذب کنید.

2- خرید دستگاه و خط تولید لوله برق

راه اندازی خط تولید لوله برق + سرمایه و درآمد تولید لوله برق

حال که شما نوع لوله برق را مشخص کردید باید دستگاه مخصوص آن لوله برق را خریداری کنید. در بازار دستگاه های زیادی برای فروش وجود دارند که سازنده آنها از کشور های آلمان، چین، ایتالیا و یا تولید داخل می‌باشد. شما باید تمامی دستگاه ها و مشخصات آنها را بررسی کرده و نسبت به بودجه خود اقدام به خرید کنید. در نظر داشته باشید اگر می‌خواهید ریسک خود را پایین بیاورید سعی کنید از دستگاه های کارکرده و دست دوم برای شروع تولید لوله برق استفاده کنید تا هم هزینه کمتری بابت دستگاه پرداخت کنید و هم از فروشنده توضیحات لازم را دریافت کنید.

در صورتی که شما قصد تولید لوله برق پلی اتیلن را دارید پیشنهاد می‌کنیم مطلب زیر را در خصوص دستگاه تولید آن مطالعه کنید:

دستگاه تولید لوله پلی اتیلن برق

3- شناخت تامین کننده مواد اولیه لوله برق

بعد از آنکه دستگاه مربوط به لوله برق مد نظر را خریداری کردید، نوبت به شناخت تامین کنندگان مواد اولیه می‌رسد. شما باید با چندین تامین کننده صحبت کرده و لیست قیمت آنها را دریافت کنید تا در زمان نیاز بتوانید مواد اولیه را با قیمت مناسب خریداری کنید. توجه داشته باشید که مواد اولیه هر نوع لوله برق با یکدیگر متفاوت است. برای مثال برای تولید لوله برق و خرطومی برق پلی امید باید از گرانول های پلی امید و برای لوله برق های نسوز از پودر PVC استفاده کنید.

برای اینکه بتوانید تامین کنندگان مواد اولیه لوله برق را بشناسید باید از همکاران و آشنا هایی که در این عرصه دارید مشاوره گرفته و از طریق روابط با آنها ارتباط برقرار کنید.

4- اجاره یا خرید سوله و کارگاه

راه اندازی خط تولید لوله برق + سرمایه و درآمد تولید لوله برق

حال که شما توانستید تامین کننده های مناسب در عرصه تولید لوله برق را بشناسید باید دنبال یک مکان برای قرار دادن دستگاه های لوله برق و شروع فعالیت خود باشید. معمولا تولیدات لوله برق در اطراف شهر ها و یا داخل شهر های صنعتی امکان پذیر است. برای مثال اگر شما داخل تهران قصد فعالیت داشته باشید باید شهر های اطراف مانند چهاردانگه، اسلامشهر، رباط کریم، شهرک صنعتی عباس آباد و … را برای گرفتن کارگاه انتخاب کنید.

معمولا شما برای شروع نیاز به 200 الی 400 متر فضا برای قرار دادن دستگاه های تولید لوله برق و دپو کردن محصولات تولیدی دارید. این میزان ممکن است در آینده افزایش پیدا کند ولی برای شروع همین متراژ کفایت می‌کند.

5- استخدام کارگران ماهر برای تولید

راه اندازی خط تولید لوله برق + سرمایه و درآمد تولید لوله برق

از مهم ترین مواردی که باید توجه ویژه به آن داشته باشید، استخدام کارگران ماهر و باتجربه است. در صورتی که شما برای صرفه جویی در هزینه های حقوق و کارگری از کارگران تازه کار و بی‌تجربه استفاده کنید مطمئن باشید پروسه های تولید به خوبی انجام نشده و ممکن است دچار مشکلات بسیار زیادی شوید. کارگرانی که در حوزه تولید لوله برق فعالیت کرده اند با تمامی قطعات دستگاه تولید آشنا بوده و می‌توانند در صورت بروز مشکل در کمترین زمان مشکل را برطرف کنند که این موضوع در کارگران تازه کار وجود نخواهد داشت.

برای پیدا کردن نیرو های ماهر در خصوص تولید لوله برق می‌توانید از کارخانجات اطراف پرس و جو کرده و یا با پخش تراکت های استخدامی در شهرک صنعتی آنها را پیدا کنید.

6- شروع تولید و فروش محصول

حال که تمامی امور انجام شد، شما باید پروسه تولید خود را شروع کرده و بعد از تمامی مراحل تولید نسبت به فروش آن محصول اقدام کنید. این مرحله مهم ترین مرحله در بحث تولید لوله برق است. معمولا کسانی که وارد این عرصه می‌شوند مشتری های خود را می‌شناسند و با توجه به سفارشات آنها اقدام به تولید می‌کنند. شما برای فروش بیشتر باید روش های تبلیغاتی و بازاریابی حرفه ای را انجام دهید. زیراکه افراد زیادی نسبت به تولید لوله برق اقدام کرده و شما باید از آنها پیشی بگیرید.

حدود درآمد تولید لوله برق در ایران چقدر است؟

راه اندازی خط تولید لوله برق + سرمایه و درآمد تولید لوله برق

در صورتی که شما تمامی مراحل را به بهترین نحوه انجام دهید قطعا حاشیه سود بالایی خواهید داشت. البته به شرطی که بتوانید محصولات تولیدی خود را در حجم گسترده بفروش برسانید. در حال حاضر درصد سود تولید لوله برق حدود 40الی 60درصد است که شما هرچقدر مواد اولیه خود را با قیمت کمتر ولی باکیفیت خریداری کنید، این درصد نیز افزایش پیدا می‌کند. البته توجه داشته باشید که این حدود حاشیه سود به صورت نا خالص بوده و شما بعد از کم کردن هزینه های تولید، کارگری، اجاره و … تقریبا به 20 درصد سود خالص دست خواهید یافت.

ممکن است تعجب کنید که این میزان درصد سود چرا اینقدر پایین است ولی چون میزان حجم فروش هر فاکتور فروش بالاست، این درصد کاملا منطقی است. فرض کنید شما یک فاکتور 100 میلیونی دارید که فقط از این فاکتور شما 20 میلیون تومان سود خواهید کرد. به طور میانگین درآمد تولید لوله برق در ایران ماهیانه بین 150 میلیون الی 1 میلیارد تومان در ماه است. البته این میزان کاملا بستگی به حجم تولید و فروش شما دارد.

میزان سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید لوله برق

راه اندازی خط تولید لوله برق + سرمایه و درآمد تولید لوله برق

شما برای اینکه بتوانید یک کارخانه تولید لوله برق را راه اندازی کنید نیاز به حدود 2 الی 4 میلیارد تومان سرمایه دارید. این میزان سرمایه به عوامل مختلفی بستگی دارد که در زیر به آنها اشاره کرده ایم:

  • نوع دستگاه تولید لوله برق
  • خرید دستگاه های نو یا کارکرده
  • محدوده کارگاه یا سوله
  • متراژ کارگاه یا سوله
  • تجهیزات مورد نیاز جهت تولید
  • تعداد کارگران کارخانه
  • میزان حجم خرید مواد اولیه
  • و …

در صورتی که این آیتم ها را بررسی کنید می‌توانید براحتی میزان سرمایه مورد نیاز جهت راه اندازی خط تولید را محاسبه کنید.

سخن آخر

ما در این مقاله سعی کردیم تا در مورد مراحل راه اندازی، سرمایه مورد نیاز و درآمد تولید لوله برق صحبت کنیم تا شما عزیزان بتوانید با در نظر گرفتن موارد مختلف، بهترین تصمیم را برای شروع یک کسب و کار عالی بگیرید. ممنونیم که تا به اینجا همراه آسمان سمنان بودید. امیدواریم که این مطالب برای شما مفید بوده باشد.

5/5 - (1 امتیاز)
پشتیبان سایت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *