برای خرید فنر لوله خم کن برق به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

خرید فنر لوله خم کن برق

فنر لوله خم کن جزویی از برق کشی ساختمان است که همین برق کشی در ساختمان سازی یکی از مهم ترین مراحل به حساب میاید. باید این مرحله به درستی انجام شود. برای انجام برق کشی ساختمان به ابزارها و تجهیزات خاصی نیاز داریم. یکی از مهم ترین این ابزارها، لوله محافظ کابل برق است.

لوله برق از جنس نوع خاصی از مواد مانند پی وی سی، فولاد، یو پی وی سی، پلاستیک و غیره هستند. برای قرار دادن این لوله ها در مکان هایی که معمولا زاویه دار هستند و در گوشه کنارها به کار میروند، برای اینکار باید از وسیله ای تحت عنوان فنر لوله خم کن استفاده کرد. تا بتوان به لوله فرم صحیح داد و از آن در گوشه ها استفاده کرد.

فنر لوله خم کن چیست؟

فنر لوله خم کن در واقع دستگاهی است که برای فرم دادن و شکل دهی به لوله استیل، فولاد، مس،پلاستیک و غیره از آن استفاده می شود. این فنر لوله خم کن دارای انواع مختلفی است.

انواع دستگاه فنر خم کن لوله برق

فنر لوله خم کن برق دستی، برقی، هیدرولیکی، و فنر لوله خم کن هیدرولیکی دستی.

با توجه به عملکرد متفاوتی که از هر کدام از این فنر خم کن ها انتظار داریم؛ هر کدام در دسته های متفاوت با کاربرد ویژه قرار می گیرند. برای خم کردن لوله های با قطر کمتر از 1 اینچ و کمتر از یک اینچ، میتوان از فنر لوله خم کن دستی استفاده نمود، برای خم کردن لوله های با قطر بزرگتر از یک اینچ، باید از دستگاه فنر لوله خم کن هیدرولیکی استفاده کرد.

  • فنر خم کن لوله برق ساختمان گرم و سرد
  • فنر خم کن برق دستی
  • فنر خم کن هیدرولیکی
  • فنر خم کن کاندوئیت
  • فنر خم کن برقی

فنر خم کن لوله برق ساختمان سرد و گرم

فنر خم کن لوله برق به عنوان یکی از ساده ترین ابزار برای خم کردن لوله با ضخامت کم می باشد. این وسیله برای خم کردن انواع لوله مانند پلیکا و پی وی سی و پلی آمید استفاده می گردد.

لوله هایی که دارای قابلیت خم سرد گرم هستند با این ابزار خم و زاویه دهی می شوند.

خم کن لوله برق دستی

برای استفاده از این نوع لوله خم کن باید از نیرو دست استفاده شود. در این دستگاه لوله خم کنی یک لقمه وجود دارد که با توجه به اندازه لوله و قطر و ضخامت آن انتخاب می گردد. برای لوله هایی حداکثر با قطر 25 میلیمتر مورد استفاده است. عملکرد و نحوه استفاده از این دستگاه به این شکل است که ابتدا لقمه دستگاه و تکیه گاه متناسب با قطر لوله باید انتخاب گردد و پس از آن لوله را در داخل لوله خم کن قرار می دهیم. اهرم دستگاه را محکم فشار داده و لوله به اندازه زاویه ای که به آن داده ایم خم می گردد.

این نوع از لوله خم کن دارای چند لقمه متفاوت و متنوع می باش که میشود با آن انواع خم ها را به وجود آورد مانند: خم 90 درجه، خم پشت به پشت، خم انحرافی، خم ابرویی،خم پله ای .

نحوه کار با خم کن لوله برق دستی

برای کار با دستگاه فنر لوله خم کن باید ابتدا دستگیره را به قسمت رزوه ۀن وصل کنید پس از آن لوله را در جایگاه قلابی شکل جا دهید، پس از آن دستگیره را فشار داده و لوله را به اندازه ای که میخواهید خم می کنید.

انواع دیگر فنر لوله خم کن برق دستی

نوع دیگر این فنر لوله خم کن موجود است که تعدادی نیم قوس در اندازه و سایزهای مختلف دارد. این ها متناسب با قطر لوله برق انتخاب می گردند و بر رو دستگاه نصب میشوند.

توجه کنید که تکیه گاه فنر لوله خم کن متناسب با قطر لوله تعیین می شود و خم کن آماده استفاد می گردد. در مرحله بعد از آن لوله در دستگاه قرار می گیرد و فرد پای خود را روی پایه دستگاه میگذارد و اهرم را فشار میدهد و به این طریق می شود لوله را به اندازه دلخواه خم کرد. این دستگاه قابل استفاده برای انواع لوله ها مانند: مسی، آلومینیومی، استیل ، فولاد است.

این دستگاه ها دارای چند نیم قوس با شیارها و قوس های متفاوت هستند. شعاع انحنای این لوله چندین برابر قطر لوله های مختلف است و متناسب با این نیم قوس ها استفاده می گردد.

 

فنر خم کن لوله برق هیدرولیکی

دستگاه فنر لوله خم کن هیدرولیکی یکی دیگر از دستگاه ها فنر خم کن ای که برای شکل دهی و زاویه دادن به انواع لوله برق مورد استفاده قرار می گیرد. از این نوع فنر لوله خم کن برای لوله هایی با قطر 1 اینچ تا 8.5 اینچ استفاده می شود. زیرا قطر بالای این لوله ها را نمیشود با فنر خم کن دستی شکل داد.

از این نوع فنر میتوان برای انواع لوله ها استفاده کرد. لوله هایی مانند مسی،آهنی، آلومینیومی، استیل، گالوانیزه و میلگرد.این دستگاه دارای درجه بندی است و به اندازه مقدار درجه ای که میخواهید لوله خم شود آن را تنظیم می کنید. کافیست لوله را در داخل دستگاه قرار دهید و پس از آن لوله را خم کنید.

خم کن لوله برق کاندوئیت

خم کن های لوله برق کاندوئیت به 5 نوع دسته بندی می شوند و هر کدام مخصوص کاندوئیت های ویژه ای می باشد.هرکدام را به طور خلاصه توضیح خواهیم داد:

  • کاندوئیت PVC: استفاده از جعبه یا روکش حرارتی
  • کاندوئیت IMC: لوله خم کن برقی، لوله خم کن مکانیکی، لوله خم کن هیدرولیکی و لوله خم کن دستی برای استفاده کاندوئیت‌های با سایز کوچک و بسیار کوچک
  • کاندوئیت RMC: لوله خم کن برقی، لوله خم کن مکانیکی، لوله خم کن هیدرولیکی
  • کاندوئیت EMT: لوله خم کن برقی، لوله خم کن مکانیکی و لوله خم کن دستی
  • کاندوئیت ENT: استفاده از جعبه یا روکش حرارتی برا ی خم کردن لوله ها

دستگاه خم کن لوله برق برقی

از دیگر دستگاه های فنر لوله خم کن، دستگاه برقی می باشد که با استفاده از نیرو برق کار میکند. این دستگاه دارای محورهای متغیر است. بر اساس قطر و اندازه لوله ای که میخواهد خم شود، میتوان دستگاه را تنظیم کرد. این دستگاه قابلیت ایجاد چند شعاع خم شده را دارد. این دستگاه می تواند خم سه بعدی و خم بسته بر روی لوله ایجاد کند.

برای خرید فنر لوله خم کن برق به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

برای خرید فنر لوله خم کن ابتدا باید به کارایی لوله ای که میخواهیم خم شود توجه کنیم. همچنین قطر و سایز لوله برای خرید فنر لوله خم کن دارای اهمیت ویژه است. چرا که بر اساس قطر و نیرو وارده این فنرها دسته بندی می شود. پس با داشتن اطلاعات کامل، فنر خم کن لوله مورد نظر خود را از فروشگاه آسمان سمنان سفارش دهید.

5/5 - (6 امتیاز)
پشتیبان سایت
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *